به وبسایت موسسه زبان آموزان پیشرو خوش آمدید
آموزش خصوصی، حضوری و آنلاین
خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن آزمون تافل TOEFL iBT

بخش رایتینگ آزمون تافل TOEFL iBT

خلاصه ی بخش رایتینگ آزمون تافل

در این بخش داوطلبان باید دو مورد انشا (essay) بنویسند. مجموعه زمان اختصاص داده شده به این بخش ۵۰ دقیقه است که بخش اول ۲۰ دقیقه و مربوط به تسک رایتینگ (integrated) است. تسک دوم رایتینگ (independent) است که ۳۰ دقیقه زمان دارد. مصحح هایی که ای تی اس (ETS) تربیت کرده است، این انشاها را می خوانند. داوطلبان نمره ی بین ۰-۳۰ دریافت می کنند. مصحح ها معمولا نوشته ها را از دو جنبه، سازماندهی نوشته و استفاده از زبان می سنجند.

در ادامه این مقاله مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی زبان آموزان پیشرو، بعنوان یکی از قدیمی ترین و قویترین مراکز تدریس خصوصی تافل نکات مهمی رو در مورد بخش رایتینگ آزمون تافل برای شما توضیح خواهد داد، پس با ما همراه باشید.

رایتینگ تافل نوع (integrated)

بخش integrated رایتینگ آزمون تافل هم متن ریدینگ و هم لیسنینگ دارد. داوطلبان در ابتدا یک متن علمی یا عمومی را می خوانند. سپس به بخشی از یک سخنرانی پیرامون آن موضوع گوش می دهند. در این بخش از داوطلب پرسش می شود که گفتگوی موجود را خلاصه کند. در آزمون این بخش رایتینگ، نوشتن براساس ریدینگ و لیسینینگ است. مقدار پیشنهاد شده برای این بخش ۱۵۰-۲۲۵ واژه است.

بخش رایتینگ تافل نوع (independent)

در بخش independent رایتینگ تافل داوطلبان پاسخ های خود را درباره موضوعات متنوعی می نویسند. در این بخش از تافل از مهارت های ریدینگ و لیسنینگ استفاده نمی شود. از داوطلب سوال پرسیده می شود که آیا با این موضوع موافق هستید یا نه. (نظر داوطلب نسبت به یک موضوع عمومی جامه چیست و در این شرایط چه می کند!؟)

در تسک (independent) آزمون تافل، داوطلب از تجربه و دانش خود برای نگارش استفاده می کند. بیشتر انشاهای موثری که در تسک  (independent) نوشته می شوند حداقل ۳۰۰ کلمه هستند.

همچنین در مقالات دیگر در مورد بخش ریدینگ آزمون تافل TOEFL iBT ، بخش اسپیکینگ آزمون تافل TOEFL iBT و بخش لیسنینگ آزمون تافل TOEFL iBT برای شما عزیزان صحبت کردیم و توضیحات کاملی را ارائه نمودیم.

مهارت های مهم در آزمون رایتینگ تافل TOEFL iBT

در آماده شدن برای بخش رایتینگ آزمون تافل، داوطلبان باید مهارت هایی را بدست آورند تا تسک ها را خلاصه بنویسند. فقط باید به سوالاتی که پرسیده شده پاسخ داد. (به داوطلبانی که انشاء های بلندی می نویسند نمره بیشتری نمی دهند؛ در عوض به سبب نوشتن محتوای غیر مرتبط ممکن است جریمه شده و نمره از دست دهند.) همچنین لازم است که داوطلبان در زمان مشخص شده تسک رایتینگ را تکمیل کنند.

اغلب نوشته های موفق، ساختاری هماهنگ شده دارند که هر پاراگراف با پاراگراف بعدی ارتباط دارد و متن نوشته شده از تمام قراردادهای نگارش انگلیسی تبعیت می کند. مصحح ها معمولا با انشاهای آسان موافق هستند. اگر داوطلب بتواند همه ی نکات مقاله را پوشش دهد، حتی با تعداد کمی خطاهای املایی و گرامری می توان نمرات بالایی را در بخش رایتینگ آزمون تافل اخذ کرد. داوطلبان در تکمیل بخش رایتینگ آزمون تافل می توانند یادداشت برداری کنند و قبل از نگارش متن اصلی خلاصه نویسی کرده و از یادداشت ها استفاده کنند.

شرایط نمره بخش رایتینگ آزمون تافل در دانشگاه ها

برخی از مدرسه ها و دانشگاه ها مهارت رایتینگ را مهم ترین مهارت در نطر می گیرند. برای مثال در UCLA داوطلبان باید نمره ۸۷ ها را در آزمون تافل اخذ کنند که برای هر مهارت هم نمره خاصی در نظرگرفته شده است. برای مثال:

 رایتینگ آزمون تافل (writing) نمره ۲۵، اسپیکینگ آزمون تافل (speaking) نمره ۲۴، ریدینگ آزمون تافل (reading) نمره ۲۱ و لیسنینگ آژمون تافل (listening) نمره ۱۷ را در نظر گرفته اند. اگر توجه کنید اهمیت رایتینگ را متوجه می شوید که بالاترین نمره را برای آن در نظر گرفته اند.

دانشگاه هاروارد برای اغلب رشته ها نمره کلی ۱۰۰ را مبنا قرار داده و برای همه مهارت ها ارزش یکسانی را قائل است. ( در هر بخش نمره حداقلی ۲۵ است.)

برخی دانشگاه ها هم هستند که فقط نمره کلی تافل برای آن ها اهمیت دارد و با احترامی که به مهارت رایتینگ دارند تفاوتی بین نمرات چهار مهارت نمی گذارند. حتی در این حالت هم اگر داوطلب نمره پایینی در بخش رایتینگ اخذ کند در نمره کلی اون تاثیر منفی خواهد داشت.

اعتبار بخش رایتینگ آزمون تافل

محققان مستقل رایتینگ تافل  TOEFL iBT را از چندین جنبه مورد بررسی قرار داده اند. در سال ۲۰۱۱ در یک پایان نامه دکتری دانشگاه Georgia State، شواهد تجربی نشان می داد دو تسک رایتینگ که در آزمون TOEFL iBT وجود دارد دو نوع خاص نوشتن هستند.

در سال ۲۰۱۰ در پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه Illinois تصریح کردند که نمرات بخش رایتینگ تافل می تواند جایگزین مناسبی برای دوره های جبرانی انگلیسی باشد.  مقاله ای که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد نشان داد که نمراتی که مصحح های آزمون برای بخش رایتینگ در نظر می گیرند براساس ویژگی های زیانی مثل انتخاب واژه، استفاده از تنوع جملات است. همه ی این موارد نشان می دهد که سنجش تافل از مهارت رایتینگ معتبر است. اما سوالات و انتقاد هایی هم وجود دارد که نیاز به بهبود هایی در آینده احساس می شود.

منبع

Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

تماس با کارشناس